Alla inlägg den 5 januari 2012

Av ettlivilund - 5 januari 2012 22:15

Sista dagen på jobbet är nu avklarad och nu väntar arbetslösheten. Därför får jag nu se till att sysselsätta mig med en massa projekt.

Först ut blir sovrummet. Nu är det äntligen dax att fixa till väggen sen vi bytte fönster. Det ska byggas igen med spånskivor och utanpå det ska vi sätta panel. Eftersom vårat hus rör så mycket på sig är tapet absolut inte ett alternativ för oss då den bara skulle spricka.


Så här har det sett ut ett bra tag i vårat sovrum nu :(

 

Blir en vitmålad panel på fönsterväggen eftersom jag absolut inte vill ha en mönstrad vägg runt ett fönster där gardiner ska hänga. Det gör helhetsintrycket extremt rörigt och man blir bunden till färgerna i tapeten. Dessutom går det inte att ha mönstrade gardiner till en mönstrad fondvägg.


Vi ska även lägga in ett nytt golv för plastmattan som finns där nu är allt annat än fin. Över lag så gillar jag inte plastmattor.

Detta golv har vi lagt på nedervåningen... eftersom vi trivs väldigt bra med det och för helhetens skull lägger vi det även i sovrummet.

 

Det bästa av allt... det kostar inte skjortan. 89,95:- kvadraten... Skulle även vilja ha detta golv i vardagsrummet... men de får bli sen när vi har jobb igen.


Sen ska det inhandlas panel som ska betsas i samma färg som i vardagsrummet...

 


När vi sedan tar oss ner till Sundsvall ska det inhandlas takbjälkar att ha både i sovrummet och i vardagsrummet som vi sedan ska montera spotlights i...

 

Kommer bli supermys :)

Ovido - Quiz & Flashcards