Direktlänk till inlägg 21 oktober 2010

Torsdag

Av ettlivilund - 21 oktober 2010 20:43

Jaha då var det återigen Torsdag som är veckans bästa dag... om någon timme kommer mannen i mitt liv hem. Han har haft så mycket att göra den här veckan så vi har knappt pratat nåt med varandra. Men jag fick ett så fint sms när jag vaknade igår morse:

"Jag saknar dig! Jag älskar dig! Vill va med dig!! DU ÄR MITT ALLT!!! Tack för att du finns!"


Det bästa av allt är att han förhoppningsvis bara ska jobba nästa vecka och sen är hans säsong över för i år. Kanske blir det nån dag till också men vad gör det nu när vi är van att ses 3 dagar i veckan. Att sen få träffas 7 dagar i veckan kommer bli hur lyxigt som helst och äntligen kan vi få något gjort på huset.




Idag skulle egentligen jag, svärmor och sötis William åka och hälsa på Puttes mormor. Men svärmor kände sig dålig så vi får ta den turen en annan dag istället.

Så idag har jag spenderat dagen med att återigen börja titta på hela serien av Desperate housewives. Så underbart bra serie.


Blev lite sugen på utgång på lördag efter att ha fått ett sms av en vän som sa att jag skulle få så många biljetter jag ville till lördagens fest på Marité. Lät riktigt roligt.  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ettlivilund - 26 april 2015 22:39

        Har haft en riktigt lugn och skön helg med skogspromenader varje dag. Har även spenderat en hel del tid med min käre far. Idag blev det pick-nick vid en fäbodvall och sen tog jag första löprundan på ett halvår. Gick oväntat bra och jag ...

Av ettlivilund - 24 april 2015 11:07


  Tog en härlig skogspromenad innan jobbet i veckan. Så underbart när solen riktigt värmde, bäckarna porlade och fåglarna kvittrade.       ...

Av ettlivilund - 23 april 2015 11:41


  I början av april var det ett år sen jag flyttade in i huset.      ...

Av ettlivilund - 23 april 2015 11:37

              Hade en riktigt härlig påsk med slalomåkning, grillning i fasters torp och sol ute på isen.      ...

Av ettlivilund - 23 april 2015 11:16

          Förra helgen blev det en tur till Ljungdalen. Har inte blivit så mycket skoter kört i vinter så ville hinna med en sista tur innan den fick parkera för sommaren. Nu har jag ju dessutom äntligen en bil med dragkrok. va lite nervös öve...

Ovido - Quiz & Flashcards