Alla inlägg den 2 februari 2011

Av ettlivilund - 2 februari 2011 23:06

Den här veckan har vi jobbat på som bara den här hemma. Vill bli klara med det här nu så man kan få leva som vanliga människor och lägga tiden på roliga saker.


Vi har iaf fått upp listerna som sitter under överskåpen...

Lite svårt att se kanske, men det är den lilla kanten som sticker ner under skåpluckorna.


Idag har vi även rivit ut det gamla fönstret i ett av sovrummen. Så nu kan äntligen skiljeväggen byggas klart och spån samt gips kan sättas klart på väggarna.

   

Det gamla fönstret satt precis bredvid det nya. Där bräderna står ska det byggas igen för där inne blir det en klädkammare.  


Det andra sovrummet är i stort sett färdiggipsat, det återstår bara en vägg.

  


Tidigare idag var rörmockaren förbi med våran nya varmvattenberedare. Då fick vi lite mer jobb eftersom den gamla skulle tömmas och monteras bort. Sen skulle den nya på plats innan rörmockaren kom tillbaka. Så ikväll har han varit här och installerat den.

  

Borrade hål i den gamla för att lätta på trycket och tömma den på vatten.


Som ni ser hade den gamla gjort sitt. Den hade rostat sönder totalt och hade varit nära att sprängas. Rörmockaren sa att om vi hade stängt av varmvattnet så hade den sprängts direkt. Sjukt. 

Men nu är den nermonterad och den nya sitter på plats.


I morgon väntar tandläkaren för min del och lagning av en kindtand. Aj aj aj. Spruträdd som jag är så vägrar jag bedövning och lagar utan   

Men på fredag väntar nåt av det bästa... Jag ska ÄNTLIGEN till frissan!!!   

Ovido - Quiz & Flashcards